Harry Potter -ilta 2.2.2017

Maria Farrand, Anna Rantala, Hanna Nieminen, Ina Antell, Emilia Melasuo ja Salla Haapio (PKITIS16). Milla Mistola (PKITIS15). Heidi Leskelä ( NKITIS14).

Harry Potter -ilta 2.2.2017

Turun pääkirjastossa järjestettiin Harry Potter -ilta 2.2.2017. Pääsin itse näkemään ja kokemaan tapahtuman työntekijän näkökulmasta. Itse en ole, ainakaan toistaiseksi, perehtynyt Harry Potter maailmaan kovinkaan syvällisesti. Kiitos opiskelukavereille, kun jaksoivat vastailla Harry Potter aiheisiin kysymyksiini. Vaikka en Harry Potter fani olekaan, niin halusin kuitenkin osallistua tapahtumaan, kun tarjoutui niin hieno tilaisuus.


Tapahtumaa alettiin suunnitella viime vuoden puolella ja muutamaan suunnittelupalaveriin pääsin itsekin mukaan. Kävimme palaverissa läpi kuka tekee mitäkin ja mitä illan ohjelmaan kuuluu. Olin mukana myös maalaustalkoissa ja niissä keskityin taikasauvojen maalaukseen.

Tapahtumassa oli eri pisteitä kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Itse olin taikaloitsu- ja lukudraama pisteessä, Lukudraamassa luimme Harry Potter ja kirottu lapsi kirjaa. Näyttelimme  kohtauksen numero kolme.


 Ote Harry Potter and the cursed child kirjasta. Act one, scene three.


Taikaloitsupisteessä oli koko illan vipinää ja vilskettä. Muissa pisteissä en ehtinyt illan aikana käymään, mutta huomasin, että asiakkaita oli joka puolella paljon.
Asiakkaat olivat tyytyväisiä ja sain kuulla heiltä positiivista palautetta. Loitsupisteessä oli mukava olla ja huomata, miten innoissaan asiakkaat olivat. Siitä tuli itsellekin tosi hyvä mieli.Tapahtuma oli hyvin järjestetty. Viime hetken työntekijöiden poissaoloista huolimatta, kaikki onnistui hyvin, Kuka uudelleenjärjestelyistä vastasikin (en ole ihan varma), hän onnistui tehtävässään hyvin. 

Tapahtuma kesti kaksi tuntia ja oman arvioni mukaan paikalla oli ihmisiä muutama sata.

Oli mukava päästä osallistumaan työntekijän ominaisuudessa Harry Potter -iltaan. Sain nähdä ns. kulissien taakse, seurata miten tapahtumia kirjastossa järjestetään  ja tavata kirjaston työntekijöitä. Toivottavasti saan osallistua vastaavanlaisiin tapahtumiin myöhemminkin.

Itselle jäi hieman epäselväksi, miten tapahtumaa oli markkinoitu. Huomasin, että kirjaston sivuilla oli ilmoitus tapahtumasta ja kirjastossa näin mainoksia. Oliko markkinointia jossain muuallakin, en tiedä.

"Fanitan" Manchester libraries sivuja Facebookissa ja vastaavanlainen tapahtuma oli järjestetty siellä samaan aikaan kuin täällä meillä. Käykää katsomassa kuvia tapahtumasta, jos kiinnostaa.

Iso kiitos vielä pääkirjastolle hienosta tapahtumasta! Näitä lisää!!!!!


Liemiluokka
Maria F.
Pkitis16.

Kommentit

Suositut tekstit